Boom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom Consult

Vernieuwde website

Als organisatie is het ontzettend belangrijk om te blijven vernieuwen om zo de concurrentie voor te blijven. Boom Consult adviseert dit bij organisaties. Onder het motto “practice what you preach” kan Boom Consult zelf niet achter blijven.

Als er een wereld is waar ontzettend veel wordt vernieuwd, dan is het wel de online wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en veel bedrijven vinden het moeilijk om bij de tijd te blijven. Wat moeten we met alle social media? Hoe krijgen we een hoge ranking in Google? Nu is dat niet de kernbezigheid van Boom Consult (maar we werken in een netwerkorganisatie dus we kunnen de juiste personen wel invliegen) maar de inhoud van een website behoort daar wel toe. Want de website representeert wie het bedrijf is en dan moet je daar wel een goed antwoord op hebben. Dus terug naar de basis: wat is ook al weer de missie van het bedrijf? Voldoet deze nog steeds of kan deze nog wat scherper? Als je daar antwoord op hebt, dan wordt het een stuk makkelijker om een goede website te laten ontwikkelen. Natuurlijk is identiteit iets anders dan imago, maar succesvolle bedrijven zijn congruent: what you see is what you get.

We hebben zelf ook even moeten puzzelen om de juiste antwoorden te kunnen geven. Met als resultaat een website die laat zien wie we zijn en wat we doen. Met trots presenteren wij de vernieuwde website van Boom Consult.