Boom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom Consult

Klantendag Boom Consult 2014

Zaterdag 18 oktober 2014 was het zover: de eerste Boom Consult Klantendag. Tijdens de klantendag wilden we invulling geven aan het gedachtengoed van Steven Covey: to live, to love, to learn, to leave a legacy.

* To live: eten is belangrijk om in leven te blijven, we hebben gekozen voor een biologische kookworkshop omdat we met respect met de natuur willen omgaan. 
* To love: samen een mooie dag creëren met mensen die we zeer dankbaar zijn voor wat zij voor Boom Consult betekenen
* To learn: een kookworkshop om beter te leren koken
* To leave a legacy: een dag waarop mooie herinneringen gecreëert worden.
Omdat Boom Consult het belangrijk vindt om daar  to laugh  aan toe te voegen, hebben we ook hier ook invulling aan gegeven. We begonnen de dag met Steven Brunswijk, bekend als de Braboneger, die ons trakteerde op een half uurtje Stand-up comedy. We hebben genoten van dit optreden. Hem zien we nog wel terug in Carré

De partij die ons geholpen heeft met het organiseren van deze dag is uitstapjesspecialist.nl. Zij zitten in Schaijk op een ontzettend mooie, creatieve plek. Denk aan een grote moestuin, waar we zelf de kruiden voor de maaltijd geplukt hebben. Met rondlopende varkentjes voor eigen slacht. Met eigenaren met passie voor koken en het mensen naar de zin maken. 

Met dank aan Christian van Lierop van Fitpoint Helmond voor de mooie foto's. De film volgt nog...


Klantendag 2014