Boom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom ConsultBoom Consult

Mijn boek is uit: Hét Boek voor ambitieuze mensen die leven in De Nieuwe Tijd!

Wat ben ik er druk mee geweest: het uitbrengen van mijn boek. Dankbaar en trots dat het gelukt is. Sinds 1 augustus verkrijgbaar via mijn website, Bol.com en boekhandel De Ganzenveer in Helmond.Waar het over gaat?

Hét boek is onmisbaar voor ambitieuze mensen die leven in deze tijd: De Nieuwe Tijd.
Dit boek geeft je:
• meer inzicht in de belangrijkste persoon op aarde: jij!
• relevante kennis over zelfleiderschap
• praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt
Zodat iedere dag van je leven leuker en zinvoller wordt.

Anderen over Hét Boek:

“Erik is van een nieuwe generatie leiderschap kenners en Verbale Meesters die de wereld veel te bieden heeft. In dit vernieuwende en vlot geschreven boek laat hij vol humor, muziek en voorbeelden zien hoe de essentie van leiderschap te plaatsen is in deze hectische nieuwe tijd. Het bevat praktische pareltjes voor alle leeftijden en geeft inspiratie en handvatten voor een ieder die het beste uit het leven wil halen. Hou deze jongen in de gaten, hij is een inspirerende bruistablet waar we nog veel van gaan horen!” – Remco Claassen. Trainer, spreker en bestseller auteur (IK, WIJ en Verbaal Meesterschap)

“Een speels en leuk begin om jezelf te leren kennen en neer te zetten in deze dynamische tijd. En dit aan de hand van één van de meest toegewijde mensen die ik ken. Iemand die levensvreugde echt serieus neemt.” – Leon van der Zanden. Cabaretier, televisiepresentator en artistiek leider van de Comedy Academy

Heb jij het nog niet in huis? Snel bestellen dan via bovenstaande links! :-)